Na kousku modra

Na kousku modra

Anotace: .

Vidím Tvůj obraz ve střepech
z popadaných vzpomínek
Tady se směješ. Tady jsi vážná.
Támhle máme propletený těla.

Spolýhámě na čas, ale ten se zastavil
po poslední noci, dotyku, výčitce. A dotyku.

Každá další žena v sobě nese
malinkatej kousek z Tvýho nebe.
Na tom kousku modra stála naše láska.
Autor Tecka 2, 11.12.2009
Přečteno 328x
Tipy 9
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Zefi, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Antonín Sander, Netty de Touvenell
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná...a konec přímo luxusní.

18.12.2009 15:08:00 | Zefi

Nádherná...až tak, že si jí musím schovat...jako bys mi četl z duše.

11.12.2009 21:14:00 | Netty de Touvenell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí