Táto Zem..

Táto Zem..

Anotace: .. žiadny Mesiac nemá

Táto Zem žiadny Mesiac nemá
vo vesmíre je dakde inde
nehľadaj, aj tak nenájdeš ma
zíde z očí, aj z mysle zíde

ak v noci jasná Luna svieti
nie som to ja, vidíš len prízrak
presvedč sa, dotkni, možno je Ti
čudné, že Mesiac cez kopirák

má všetko, ako mal som i ja
bezpočet kráterov na tvári
a predsa je to fotokópia
ak kúzliť vieš, skús čáry-máry

vyčaruj si ma, azda prídem
každú polnoc k Tebe z čiernych dier
ak miluješ ma, neodídem
ostanem Tvoj navždy.. to mi ver
Autor Petbab, 11.12.2009
Přečteno 309x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kara Lee Exl, Markéta Hl., Psavec, hašlerka, Květka Š., Agniezka, labuť, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí