Pravá láska

Pravá láska

Anotace: ***

Jako louka na jaře
když všechno kvete
taková je moje duše
srdce se už nesplete

našel jsem tu pravou
našla si tu cestu
dlouho jsem ji hledal
a teď jsem jako ve snu

už nemám zlomená křídla
mé srdce už je zdravé
můžu zase vzduchem létat
a to díky lásce pravé

už nemusím chodit sám
já mám teď tebe
v červáncích se utápí
azurové nebe.
Autor Final, 12.12.2009
Přečteno 406x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Giginka, toulavá naděje, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasná!Ať vám to vydrží!Tak přeci jen asi ta pravá láska fakt existuje..

12.12.2009 16:16:00 | Giginka

to vám moc přeji :o) láska je krásná a je to největší štěstí na světě..:)

12.12.2009 12:13:00 | toulavá naděje

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí