Mlha Lásky

Mlha Lásky

Anotace: A zase ta láska...

Mlha lásky



Mlha na zem sestupuje,
láska tebou prostupuje.

Cítíš ji ve svém srdci,
není ti od ní pomoci.

Staví se ti den i dech,
lítáš lásce na křídlech.

Někdy jsi šťastný,
jindy smutný.

Srdce ti bije jen pro ni,
je to cesta plná trní.

Trny v těle máš,
ale bohužel je nevnímáš.

Pro tebe dokonalou osobou je,
ale může být pryč než řekneš dvě.

Staví se ti den i dech,
lítáš lásce na křídlech.

Její vlasy voní krásně,
ty jí píšeš básně.

Je jako víla,
a tebe opouští víra.

Pouze naděje ti zbývá,
která se postupně skrývá.

Snaha se ti možná vyplatí,
slzy tě možná zahltí.

Někdy to vyjde šťastně,
jindy píšeš tyhle básně.

Jednou si pro nás láska přijde,
a nikdy už neodejde.

Bez zklamání a bez bolesti,
tvoje mysl už nebude plná zlosti.

Bude plná štěstí, lásky a jí,
plná pochopení.
Autor LordSet, 13.12.2009
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí