Jako sněhová vločka

Jako sněhová vločka

Anotace: ..... ...

Sněhová vločka mi na dlani taje
vrací zpátky náš čas do jinotaje
vléváme se zase zpět do Dunaje
tak jako v zrcadle odraz jsme čistí

Sněhová vločka nás do srdce mrazí
jsme si tak zbyteční, jsme si tak drazí
chlad našich pohledů chuť soli kazí
padáme spolu jak podzimní listí

Za city zdarma teď musí se platit
když jedno najdeš, druhé musíš ztratit
když lásku si půjčíš tak musíš ji vrátit
vraťme se k sobě až budem si jistí...
Autor Manni3, 13.12.2009
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: Zefi, Bereniké, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná a dokonalá básen!!!

13.12.2009 21:01:00 | Bereniké

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí