Delirium láskensis

Delirium láskensis

Anotace: Opilý láskou, usínám...

=============================

Na zemi rámeček a Tvoje fotka,
černé předchlazené, ležák a vodka,
na gauči pokroucená postava,
čas běží, už nevstává.

Zprvu zdálo se mi nemožné,
aby naše siluety proti větru stály,
že naše sny mohou být totožné,
že neztratí se v dáli.

Věřím ve společnou cestu k poslednímu prahu,
věřím v lásku zvířete a krásky,
v barevnost mnohaletých vztahů,
že tváře propletou nám vrásky.

Věřím Ti.


Ač stále neumím psát básně,
v krvi mi koluje krev básníků.
Autor JR, 13.12.2009
Přečteno 377x
Tipy 18
Poslední tipující: Kapka, TetaKazi, susana načeva, Cassandra, B.a.r.b.a.r, Zasr. romantik, jita.1965, Lady Carmila- Políbená mlhou.., WAYWARD, enigman, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

závidím...(tu krev básníků) ST

17.12.2009 01:14:00 | Cassandra

věříš krásně ..
ST!

16.12.2009 01:02:00 | jita.1965

to bude tou láskou..závidím ti..

15.12.2009 19:40:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

...koluje

14.12.2009 23:57:00 | WAYWARD

nádherné podobenství... děkuju
ST

14.12.2009 07:57:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí