Nebezpečne..

Nebezpečne..

Anotace: .. som sa priblížil

Nebezpečne som sa priblížil
k dvom neutrónovým hviezdam
miesto ich zrážky prekrížil
prásk! do tela si to dnes dám

z oboch strán letia priamo ku mne
rozmáčknu ma, ako inak
je nanajvýš nerozumné
chcieť v noci mať tam bivak

je mi v ňom zima preukrutne
- môcť sa tak niečím zohriať
takéto počiny sú už nutne
zúfalé, sto a stokrát

zmierniť mráz v srdci, milión stupňov
uvoľnia gama záblesky
je plazma v ňom tou zmenou sľubnou?..
(či sa len ľady zaleskli?)
Autor Petbab, 14.12.2009
Přečteno 274x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kubino 2, Psavec, Simísek, hašlerka, Mbonita, enigman, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí