Před usínáním

Před usínáním

Anotace: usínám...

Sbírka: Vývoj lásky bez nadsázky

Ještě než půjdu spát,
toužím si něco malého přát...

Malého pro vesmír,
velkého pro mě,
setkat se s hvězdou svou,
alespoň ve sně.

A teď už zbývá jen...

Křehce se položit,
semknout víčka,
do snu se pohroužit,
a samotu dneška
sfouknout tak lehce,
jako se zhasíná
hořící svíčka....
Autor tmavovlaska93, 14.12.2009
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí