l.m.v.

l.m.v.

Anotace: n.s.m.

nehneš semnou lásko moje
už je konec,už neprosim.
z očích zmizela poslední jiskra těch krásných chvil,
co jsou dnes už poslední.
ráno vstanu,učešu se
naposled se podívám na Tebe jak klidně usínáš,
na Tvou tvář,
na Tvé ruce prokletý.
už jsem jinde,lásko moje
všechno má svůj konec.
něco se stalo a mě to vůbec,ale už vůbec nebolí.
za mnou tma předemnou nová hra,
už nebrečim.
konec konců,je mi líto co se stalo,
těžko zastavíš vlak.
až na těch pár škrábanců
až na těch pár vrásek,
za čas si nevzpomeneš na jméno jedné z tvých lásek.
za čas až přebolí
až zamrzne poslední vzpomínka,
jednou se probudíš a budeš volně dýchat.
Autor erksova, 14.12.2009
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: bobi bobie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí