l.m.v.

l.m.v.

Anotace: p.p.n.t.

při pohledu na tebe
se mi rozplynul celý svět.
při pohledu na tebe
vím,že jsem ztratila 10 let.
při pohledu na tebe
jsem pochopila,že mi ujel vlak-neznámo kam.
při pohledu na tebe
se chci vrátit v čase zpět,
když jsem byla ještě mladá naivní holka co měla pocit,
že jí patří celý svět.
při pohledu na tebe
se ztrácím ve smyslu nadbytku zbytečnosti.
při pohledu na tebe
už vim co chci a co nechci.
při pohledu na tebe
už nejsem to co dřív,
u očích vrásky,pár kilo navíc a hudba
hudba už nezní tak jak dřív.
Autor erksova, 14.12.2009
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: bobi bobie, Larey, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí