Když nejsem s ním..

Když nejsem s ním..

Anotace: I přes všechno to zlé, i přes mou nemoc dokáži se na svět dívat optimisticky. Eliška

Když nejsem s Tebou,
chybí mi část mého já.
Když k večeru v posteli usínám samotná,
tisknu se k polštáři jako malá.

Chybí mi teplé ruce,
které by chránily mé nahé tělo.
Chybí mi slova,
která by ukolébávala mou duši.

Vždy, když Tě vidím,
i ty nejpevnější ledy tají,
motýlci se v mém bříšku rozlétají,
milostná píseň se rozezní,
na srdci mě pohladí.
Autor sicina, 15.12.2009
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí