Každý...

Každý...

Anotace: ...

Každý kousek tvého těla,
chtěla bych znát,
každý milimetr tvých rtů,
chtěla bych ti sát.

Každý dotek na sobě,
vášní se unášet,
každé přání vyslyšet,
do nebes tě vynášet.

Každé slovo vrývat si do uší,
ať tě stále slyším,
každý pohled mě osuší,
ať ho stále vidím.

Každá přítomnost tebe,
nechť se stane skutečností,
každa naše chvilka,
nechť je pro nás věčností.

Každé miluju tě,
ať bývá od srdíčka,
já jsem knot a ty oheń,
díky tobě,zapálila se svíčka.

Každé šlehání plamene,
je vodotrysk mého vzrušení,
já sedím u kmene, jak moc cítím
asi nemáš tušení.

Každá sekunda je život,
když u sebe tě mám,
každá minuta je krása,
když se tě ptám.

Každá hodina,
jakoby navěky,
co budeme žít,
chci tě hladit,
líbat, chci tě...
zas u sebe mít!
Autor Izzik, 16.12.2009
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Bereniké
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážně krásny!!!

16.12.2009 20:03:00 | Bereniké

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí