Mezisvět

Mezisvět

Anotace: nejkrásnější místo jaké znám

Když zavřeš oči, stiskneš víčka,
uvidíš jak v dáli hoří svíčka.

Láká tě svým plamenem.
Vidíš mě, já tady jsem.

Když zavřeš při té svíčce očka.
Stačí jen chviličku počkat.

Uvidíš mě vedle sebe.
Cítíš můj dotek, hezky hřeje.

Zde můžem být v klidu sami.
Bez pocitů strachu či hany.

Chodím na to místo rád.
Tam můžem si spolu hrát.

Povídat třeba do svítání
a nikdo nám v tom nezabrání

Tak pojď, nenech mě čekat dál.
Autor Eru Alonnar, 16.12.2009
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: blue, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco v tom je, ještě by to chtělo ale víc...
TIP

16.12.2009 22:27:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí