ZMIZ!!!!!!!!!!!!!

ZMIZ!!!!!!!!!!!!!

Anotace: Můj vztek

Nemluv a zmiz, já nechci to slyšet!
Nemusíš říkat jak rád mě máš!

Proč mám být milá, když chce se mi křičet?
Nejsem kdo myslíš, moc špatně mě znáš!

Nedělej pána a nesnaž se tvářit,
že všechno je správně a tak má to být!

Snad na prknech divadla mohl bys zářit,
však teď máš jen štěstí, já tě nebudu bít!

Nemusíš omlouvat, ani se bránit,
děvkař jsi věděla jsem už dávno, kdysi,
však umíš poblouznit a pak i zranit,
nikdo by nepoznal, když měníš rysy,

ale mě nezvikláš, moc dlouho tě znám,
jen chtěla jsem tě pochopit, o trochu líp,
však nezlob se ale, že teď už to vzdám,
jen jednu minutu a snad bych chcípla,

už nechci ti pomoct a dál ti naslouchat,
snad měla jsem výdrž víc než kdo jiný,
však kdo má pořád ty kraviny poslouchat,
poslouchat lži a tvý řeči silný,

sám si lžeš a myšlenky dál měníš,
tak co chceš po jiných, aby tě chápaly?
Co bys sám chtěl, nikdy snad nevíš,
tak nediv se ženským, co by s tebou jen chrápaly!

Chtěla jsem být jiná, ale to nestrpíš,
tak nekecej pořád, jak hrozně se trápíš,
možná že mohl bys, ale ty nevidíš,
tak si to ujasni a ježíšku napiš!

Jiní jsou šťastní i když nic nemají,
ty jsi tak krásný, že můžeš mít co chceš,
to co ty znáš, mnohdy ostatní neznají,
ale ty dál, radši pro kata rosteš!

Neboj já chápu to, možná víc než ty sám,
ale proč snažit se, nějak ti vysvětlit,
jiný jsi večer a zas jiný z rána,
nedáš si poradit, ani názor tvůj osvětlit!

Prostě to vzdávám, najdi oběť si další!
No nekoukej takhle, já nic jsem ti neslíbila,
snad můj názor na věc, bude někomu dražší,
teď už nemám na to, abych tě ještě políbila.

Tak nechoď už za mnou, já nechci tě vidět!
Ne dneska, pozítří, říkám už nikdy!
Nevím proč zrovna já, měla bych se stydět?
Dobrá tak za rok a nebo snad jindy.
Autor Cassandra, 17.12.2009
Přečteno 426x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, Bereniké, enigman, januve
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc dobré!!!st

18.12.2009 08:01:00 | Mraveneček

ST... není co dodat.

17.12.2009 01:06:00 | januve

I kdyby tam ta Tvá oblíbená "francouzská průprava" pánů Baudelaira, Villona a mnohých dalších náhodou nebyla, bylo by to pořád skvělé a silné. No tak gratulace, bravo**st

17.12.2009 00:10:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí