Bublinová Mlhovina..

Bublinová Mlhovina..

Anotace: .. NGC 7635 Cassiopeae, http://www.astro.cz/apod/ap051107.html

Není mi pomoci, musím vzhůru
Pá! Země, pupeční nech si šňůru
tohleto není šprým ani trochu
volá mě zpátky - Ach, vrať se hochu!

o rozum připravil mě z hvězd vítr
na očích nasazen mám snů filtr
nevidím Země slz oceány
odkápne mi z oka také slaný

ledový krystal, co po mně zbyde
zůstali na ní snad všichni lidé
jenom já jediný, kdo ví pročpak
jsem jako v zrcadle - pravý opak?

nádherná Bublina dál mě láká
jediná z mlhovin pro tuláka
je jako stvořená, miluji ji..
z ní se mé slzy ven nevylijí
Autor Petbab, 17.12.2009
Přečteno 368x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, susana načeva, Nussichoco, Koza, labuť, Psavec, hašlerka, enigman, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná

08.01.2010 20:57:00 | drsnosrstej kokršpaněl

ST, moc povedené.

18.12.2009 06:59:00 | Koza

Další ze vzdálených světů.

17.12.2009 22:44:00 | Psavec

líbí se mi to

17.12.2009 11:19:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí