První noc

První noc

Anotace: za každý veršík - slíbená hubička :-)

Já veršovala jsem moc
tak to bude dlouhá noc
hubiček slíbených mám na tisíce
jen aby byla tak dlouhá svíce
zapálím ji na intimko
začínám se bát malinko
odhalit se mám
co když se jen krásná zdám??
pak sen se rozplyne a co více
jen dohoří ta dlouhá svíce.
Autor Ilcosek, 17.12.2009
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí