Pro Tebe....

Pro Tebe....

Anotace: Je to prostě krásné,když vás někdo miluje tak,jako vy milujete jeho.

Myslím,že jen pro Tebe, stojí za to žít, do pekla či do nebe, chci za Tebou jít. Jsi osudem mým, je to k zbláznění a já dobře vím, že se to nezmění. Láska mě pohltila, oči mám zaslepené, mysl mou otupila, a to vše kvůli Tobě.
Autor Rebelka21, 18.12.2009
Přečteno 676x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí