LUCINKA A KOBLÍŽEK

LUCINKA A KOBLÍŽEK

Anotace: taková mírně infantilní naivní písnička:)

Napadl snížek na její líce
Co lze si přát více
Než sladký cukřík z koblížku

Když rozplývá se na její tváři
Když radostí oči jí září
Pak nechtěj tu holku mít v pelíšku

Dnes venku je zima a nohy zebou
A proto jak jsem tam s tebou
Před spaním tajně sním

Která z těch sladkostí více je chutná
Je v mém snu uplně putna
I s koblížkem tě sním
Autor jethullfan, 18.12.2009
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Květka Š., PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a pak si tváře
od cukru opráším.

18.12.2009 12:23:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí