Alexis II.

Alexis II.

Anotace: ....................

Sbírka: Alexis

Přicházím do prázdného pokoje
cizích vůní a parfémů
není to můj život
co teď prožívám

na vajíčku
mám postavený celý svět
naruby

tančíš v mých snech
ve vlčích mácích
divoká z dračích hor
jsi má dáma
se srdcem děvky

tolik přeji
tebe vidět dnes
odhalenou na jasném světě

múza ve mně proudí
jak krev medvědí

touha uchopit tužku
prázdné světy zaplnit tebou

žížnivý po tvém těle jsem
na měsíční poušti

slyším tvou odpověď
co mráz mi přináší
ve sněhové vánici
věřím ti
budu v temnotě
mého ateliéru na tebe čekat

čekám na tvé mrazivé objetí
z pekla nebo ráje?
Autor Vlk v rouše, 19.12.2009
Přečteno 385x
Tipy 22
Poslední tipující: Aren, Stoneman, Sýkorka07, Bíša, labuť, enigman, PANGÁSIUS, Dota Slunská, hanele m., Striga, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí