Alexis III.

Alexis III.

Anotace: Její piha,Kainovo znamení...

Sbírka: Alexis

Tajnosti spolu máme
co nikdo jiní netuší
toužím se dotknout
tvé ruky
slyšet tep tvého srdce
na tvých prsou
cítím vůni hřebíčků

kolem nás
lektvary bublají
svíčky v zrcadlech se odráží
pentagram na tvém těle
z Venušiny planety
magický je tvůj pokoj

plane plamenem tulipánů
bílých jak mlýny
na březích Vissingenu

vidět jak se usmíváš
pokaždé tě poznám
jsem daleko od tebe
v severním moři
kdy mořská sůl
bičuje mou tvář

vím o tvém tajném znamení
Tvého prokletí
které se snažíš zakrýt
před celým světem

Kainovo znamení
ztracené v dialozích s vesmírem
vím, nemáš ho ráda

má vlčice
z rudých máků
Karpatských hor.
Autor Vlk v rouše, 19.12.2009
Přečteno 406x
Tipy 25
Poslední tipující: Aren, Stoneman, Sýkorka07, Bíša, labuť, enigman, PANGÁSIUS, hanele m., Psavec, Striga, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí