Láska...

Láska...

Anotace: Toto dílko opět není moje,ale posílá mi je někdo,kdo je o těchto slovech přesvědčen.

když ty býváš Sedmispáč
já pak Nespalena
co pláč hltá
sama nahá neobutá

dny a noci v spirálách
divoce se kroutí
a z proutí košíky rozvážejí
všechna přání světa

Nezakletá
další z jmen
když ty býváš uvězněn
kouzlem v modré krvi

prvý... nebo poslední
čísla nezaváží

tak se rozhlédni

pálím svíce

Zoufalice s láskou po nádražích
kroky měřím nástupiště
hýčkám každé možné příště
snad a třeba
a návrat

krájet chleba správným tahem
s blahem spávat
a štěstí a blízkostí

hladí mě stín
nevadí... vadí?

odevzdat tak jméno Beznadějná
pro neslučitelnost s realitou
nebýt nikdy nikomu Skrytou

jsou i krásná jména
něhy plná, přítulná
znáš je? neznáš?
dej mi jméno Čtyřstrunná
a zahraj na mne
dávné tóny
až noc se zláme
zpod záclony vyhnaná

pokřti mě a šeptej všechna jména má
Autor Rebelka21, 21.12.2009
Přečteno 609x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí