Sen

Sen

Anotace: made 11.1.2008

Měla jsem dnes jasný sen
kdy sed si ke mě motýl
-nebo já si sedla k němu...
Vodou s kousky kyslíku a matikou mě opil,
až jsem měla trému.

Měla jsem pak další sen
že citoval mi v šeru,
večer s ním však byl jak minuta.
A má vůle odjet pryč pozbývala směru,
byla jsem jak zvenčí zamknutá.

Tento až moc jasný sen
snad odkrývá mé přání
létat déle nocí s motýlem,
ale běda tomu, kdo by ho chtěl sevřít v dlani,
to co čekal, stalo by se omylem.
Autor Roman.Tycka, 22.12.2009
Přečteno 745x
Tipy 3
Poslední tipující: Andry.., PPetrushka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obě ty věci jsou civilní a fajn zpracované - gratulace*

22.12.2009 11:50:00 | rybí prdy

hm bohužel

22.12.2009 11:17:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí