Prosím

Prosím

Jsi jako teplé slunce,
bez nějž neumím žít.
Jsi jako teplé slunce,
kterému chybí svit.

Jsi jako temný les,
který postrádá stromy.
Jsi jako krásná ves,
které však chybí domy.

Uvědom si, prosím,
že ti něco chybí.
Že ti chybí něco,
co ti můžu dát.
Já budu tě prosit,
třeba i vícekrát,
dokud si všechny části tebe nevzpomenou,
že bez lásky to nejde.
Já budu tě prosit, třeba i na kolenou
o to, abys mě měl rád...
Autor Lucci Narr Pavlowna, 22.12.2009
Přečteno 488x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Thesssinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí