Stýskání

Stýskání

Anotace: Chybíš mi!

Samota pohltí mé city!
Nedokážu se bránit!
Nadávám a sprostá jsem,
však ne se špatným úmyslem!

Myslím jen na tebe!
Čtu si všechny SMS,
potom brečím u fotek,
z okna koukám ven!

Směju se i pláču!
Láskou jsem nemocná!
Cítím se prázdná,
na druhou stranu tak štastná!

Všechno je dokonalé,
jen ty mi tu chybíš!
Říkám: Miluji tě!
škoda, že mě neslyšíš!


V srdíčku tě mám
tak proč se mi tak stýská?
Asi mi chybí tvá dlan,
co mě vždy hýčká!
Autor Bereniké, 23.12.2009
Přečteno 466x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí