Jiný svět

Jiný svět

Anotace: Bolestná 2.

Sbírka: Bolestné

To byste mi nevěřili,
co jsem dneska viděla,
takový divný svět,
faleš a lež v něm vévodily.

Tu sliboval chlapec dívce věrnou lásku
a už tajně koukal po jiné,
tu babka dávala falešné groše,
tu vedl trpaslík slona na provázku.

Bylo tu spoustu slov,
víc než se na svět sluší,
pravda však nebyla ani jedno,
kam pak dát svou duši do úschov.

Tak jsem se rozhodla, že ji svěřím
milému chlapci, který o ni jevil zájem,
však náhle vykopl mě za dveře.
Od teď už cizím lidem nevěřím.
Autor Dragoniana, 23.12.2009
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Cagi, Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí