Prosím tě, Marilyn

Prosím tě, Marilyn

Anotace: .

Takže ty už víš, jak chutná nebe
a vůbec se ti nestejská?

Po nás, po smíchu, po pláči,
po vzteku, po smrti....?

Každej den pátrám v oblacích
a oni říkaj, že jsem jen lenoch a povaleč,
a doufám, že znovu uvidím

Tvoje vlasy, tvoje nadejchaný šaty a tvoje oči
co plakaly jen v dešti
a usychaly v slunci

Prosím tě
ještě jednou
Marilyn
Monroe,
vrať se a zůstaň.
Autor Tecka 2, 24.12.2009
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí