Odjížďím

Odjížďím

Anotace: Moje další báseň stvořená o hodine deskriptivní geometrie...

Mám rád když nejsem sám,
když jsem přáteli objímán,
když brzo ráno vstanu
a jsem s dívkou ve stanu,
když se rozhodnem jet pryč
a nechat pod rohožkou klíč.

Nasednout na vlak a jet do dáli
jenom tak, mít sebou jen sandáli.
Dojet na vysněné místo, jen s pár korunami
porozhlédnout se co by za ně stálo,místo mezi stromy.

Rozhlídnem se po okolí
a nikde nic není,
jen v dáli vidíme hospůdku,
tak jdem do ní utratit tu korunku.
Autor Jarda619, 25.12.2009
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí