Vyznání lásky.

Vyznání lásky.

Anotace: Bohužel,ani toto dílko není z mé vlastní tvorby,což mě velmi mrzí.

V hluboko v mém srdci,v tom nejtajnějším koutku,je průzračná studanka v níž voda je tak čistá jako to,co k Tobě cítím a v její hladině rovné a hladké jako zrcadlo a ničím nezčeřené zřím jen jednu tvář tu tvář,co vídám vždy,když jdu spát,Tvou tvář,co ráda bych vídala po svém boku,až do konce své pouti tímto světem.....
Autor Rebelka21, 25.12.2009
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí