Jednohubka zoufalství na podnose z hoven

Jednohubka zoufalství na podnose z hoven

Anotace: Nuceni žít

Ublížil jsem ji
tak moc jsem chtěl líbat její ústa
a přijímat její dotyky
až jsem vše znásilnil

úsměv a vůně
utopená v kaluži u továrny
čistá láska
zrcadlicí se z hoven zasratáho hajzlu

křeče
bolest
neštěstí
zmar

ten pohled ze zrcadla už dávno není pěkný...
Autor Robby Hartmann, 25.12.2009
Přečteno 501x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za to hovno.

25.12.2009 23:56:00 | Striga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí