Možná

Možná

Anotace: Možná jsi ta...

Chci zase slyšet Tvůj sametový hlásek,
chci si ho přehrávat jako nekonečný pásek.
Chci zase slyšet slůvka z Tvých úst,
když je nemám je to jako nekonečný půst.

Chtěl bych Tě jednou líbat do Tvých vlásků,
a tím Ti dávat najevo svou bezmeznou lásku.
Chtěl bych Tě jednou vedle sebe mít,
a s Tebou jen o nás dvou stále snít.

Možná se budeme milovat bezmezně,
budeme spolu a budeme jako na hvězdě.
Chtěl bych Ti jednou dát všechnu lásku svou,
a přál bych si, abys ji opětovala tou Tvou.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 1110x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí