Nový strach

Nový strach

Anotace: Bolestná 4.

Sbírka: Bolestné

Naučila jsem se nebát,
teď se však bojím tebe.
Když jsem tě viděla tak krásně lhát....
tvé srdce náhle zebe.

Co srdce moje?
Tluče z posledních sil...
Připravuje se na další boje,
o, Bože, prosím, posil.

Dej, Bože, ať to je zas fajn,
ať zas ze mě radost září,
ať nikdo nemá šajn,
kolik bolesti se skrývá za mou tváří.....

Takových ran, náhle čelní náraz do zdi
a temno. Mozek už kapituloval,
srdce dělá,co může, i ten náraz zbrzdí,
náhle i jemu se úraz stal.

Rozťalo se na dvě poloviny,
čistý řez, jak bleskem,
to ono muselo odnést tíhu tvé viny,
tvá lež jej pohřbila pod zem.
Autor Dragoniana, 30.12.2009
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: Cagi, Ejí, labuť, Rychlý Tep, susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí