Odmítnutí

Odmítnutí

Anotace: To co bylo a už není

Nevím, jak bych ti to říci měl,
nemůžu, tak jak bych asi chtěl.
Vím, že mě nemiluješ,
tím mě moc zraňuješ.

Je to tvým rozhodnutím,
to už moc dlouho vím.
Možná někdy později hnu tím,
i když ve stejných vodách lovím.

Vím, že plavu proti proudu,
hledám mezi námi lásky hroudu.
I když najít tu hroudu lehké není,
ani nevíš, jak krásné je o tobě snění.

Vím, že toto není hrůzostrašný sen,
vím, že se neprobudím a přijde nový den.
Chci být neustále s tebou,
i když mi to lásko nepřeješ.
I když mě ruce zebou,
kamarádstvím mě zahřeješ.

Chtěl bych mít hlavu na tvém klíně,
při hořících svíčkách a dobrém víně.
Když ti píši tuto báseň,
srdíčko mé brečí.
Není to pro mne bublinková lázeň,
snad ti to o mé lásce k tobě svědčí.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 884x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí