Výprodej

Výprodej

Anotace: Bolestná 6. Samotnou mě svým způsobem zaujala...

Sbírka: Bolestné

Co teď jenom vlastně mám?

V hlavě binec, v srdci prázdno,

jenom na tě vzpomínám.

Dále ještě mám nůž v zádech,

zabodnutý s grácií a pečlivě,

znemožňuje další nádech.

No, pak ještě v srdci kůl,

též pečlivě zadělaný,

ze srdce je půl a půl.

Dále také duši, mírně vypuštěnou,

kvalitu jí však víra dodává,

budu muset pohnout s cenou.

Dále také dvě oči šedavě modré barvy,

pláčí na počkání, chtějí smýt ten zločin,

co jim dal předchozí majitel do výbavy.

Toto všechno levně prodám,

nekupte to, je to ve slevě,

vše po kusu rychle dodám.

Pak zde máme přebytkové zboží,

prodáváme po tunách za poloviční cenu,

můj anděl strážný vám to naloží.

Hora kvalitního smutku,

pečlivě vystavěná za dlouhých temných nocí,

jedná se o propracovanou látku.

A pak lány bolesti,

úrodné, velmi, již dlouho na nich sklízím,

tu sklizeň už nemohu unésti...

Vybírejte, přistupujte blíže,

dnes je zde levný výprodej,

ke konci vydražím i zbytek zemské tíže....

/....a veškerou mou beznaděj..../
Autor Dragoniana, 31.12.2009
Přečteno 389x
Tipy 8
Poslední tipující: Cagi, Larey, pamp_elka, zelená víla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, dneska to rezonuje

01.01.2010 21:09:00 | pamp_elka

jen si to nech, je to zkušenost... ono zase sluníčko vyjde.. moc ti to přeju

31.12.2009 15:26:00 | zelená víla

st*

31.12.2009 14:46:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí