Cukrářské vyznání

Cukrářské vyznání

Anotace: pokus o sonet

Asi už přichází rozbřesk ranní,
kdo ho poslal, ať ještě odejde,
vždyť to je teď mé jediné přání,
ať ještě nevchází mi do snu den

Ty jsi totiž náplní mého snu,
Ty jsi krásnem, co nechci opustit,
Ty jsi sladký jak náplň bonbónu,
Ty jsi med, co umí život osladit

Nenechám se ze snu jen tak odnést,
chci ho a budu za něj bojovat,
jen leda že kdyby byla to lest,
a Tys do roušky dne chtěl se schovat

to ty jsi ten, kterého miluji,
náplň bonbónů co na rtech roztají
Autor Sllunce, 01.01.2010
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí