V cele

V cele

Anotace: Bolestná 7.

Sbírka: Bolestné

Když Vilém čekal na popravu
a přemýšlel, co bude dál,
měl u toho aspoň hlavu,
tenhle luxus mi můj kat nedopřál.

Já tu sedím bez hlavy, též srdce už mi vzali
a ještě mě tu zavřeli.
Ani ty city už člověku nedopřáli.
Teď uvěznili mě do cely.

Nic nevidím, necítím, ale stále žiji,
mého kata, to, zdá se, překvapilo.
Až náhle přišel na to, jak vzít mi sílu moji...
zašeptal mi: "Krásná vílo.."
Autor Dragoniana, 01.01.2010
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: Cagi, labuť, Bíša, CORONATION, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí