Smutná pohádka

Smutná pohádka

Anotace: Bolestná 8.

Sbírka: Bolestné

Poznají se dva lidé, jak už to tak bývá,
princ a princezna.
Nevědí,co druhý skrývá,
hra rozehrána.

Princ bojuje o srdce své slečny,
má ho ráda, on vyhraje.
Netuší, jak je nebezpečný,
vždyť ho zná pouze z turnaje.

V knížce už je pohádky konec,
však jejich životy jdou dál.
Teď začíná ten bolný tanec,
z prince čaroděj se stal.

Princezna nešťastná,
princovi je to fuk,
jeho tvář kamenná,
ruka prudká jak luk.

Princezna s pláčem utíká,
princ za ní pečlivě zavírá,
ona věří, že najde pravou lásku, poutníka,
naděje, ta jako poslední umírá.
Autor Dragoniana, 01.01.2010
Přečteno 398x
Tipy 23
Poslední tipující: Cagi, Martin Švarc, Googlyho žena, Prdelka10, Vlk v rouše, labuť, Holis, Psavec, harmony, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st...

05.01.2010 17:39:00 | Vlk v rouše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí