Pro lásku

Pro lásku

Anotace: Krásná větrná noc, před věcí tajemnou...

Krásná větrná noc,
před věcí tajemnou.
Měl jsem nad Tebou moc,
nebo vlastně Ty nade mnou?

Doma teplo a sourozenec,
v pozadí z rádia muzika.
a já byl oslavenec.
V hlavě se mi honila taktika.

Zhasnou a tma,
peřina jen jedna.
Byla jsi jen má,
a bylo na čase jednat.

Tři hodiny "objetí",
pak procházka u řeky.
Miluju Tě, prokletí?
Krásný a na věky.

Jen a jen pro ní :-* Miluju Tě zlati... Ale můžete si to přečíst všichni :D
Autor Jeronym., 03.01.2010
Přečteno 561x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Peřina jen jedna leccos vždy srovná...*

03.01.2010 13:07:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí