Azurový pergamen

Azurový pergamen

Anotace: Spřízněných pomatenců, kteří protínají si životy, může být až příliš mnoho.

Točím se ve víru svého rozpoložení,
Nechávám víno v ústech se rozplývat
A začínám si připadat jako v obležení
Těch, kteří touží.

Kdo jsme, abychom lámali
Srdce lidí i bytostí z cizích světů,
Tak jako již od počátku věků?

Na kousku pergamenu od egyptských královen
Mám namalovaný azurový sen
A na lístku z orchideje
Pluji krajinami nekonečného děje.

Vlákna duší čekají na spojení,
Která přeťal Amor svým šípem
A vlaky odjíždí nepravou kolejí
Do tmavých prázdných doků.

Ach přátelé,
Netvařte se vesele,
Když jste vlastně smutní
A běžte za svou láskou,
Místo mne.
Autor Denael, 03.01.2010
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Dragoniana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí