Po střechách II.

Po střechách II.

Anotace: ...

Střešní stíny spadly
do šedivý louže jako pár
hrdinskejch hlav
co se tu smály a
milovaly
...
Snad zapsali se do
dějin noci dva hrdinové
milenci


Hádanku nás dvou přežvykuju
v ústech a tančím jako
zmrzačená osika
Počítám prsty na nohou a nevím
jestli zítra vyjde slunce

Kéž by nevyšlo, lásko...
Budem tu sedět pod černou
tmou vlasatýho nebe a
snad nás smete
osud jako listí nebo pár
hrdinskejch hlav do
šedivý louže
Autor tukiy, 05.01.2010
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: fuu, Bíša, harmony
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Beru to jako srandu, tohle je nic...

15.01.2010 17:05:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí