Prší

Prší

Anotace: Prší, jen krátkou hru, jednu. Prohrál jsem. Nemám štěstí...

Prší, jen krátkou hru, jednu.
Prohrál jsem. Nemám štěstí.
Ještě jednu? Nemáhám si bednu.
Ale jo, už mám karty v pěsti.

Prohrál jsem. Nemám štěstí.
Tak ještě - do třetice!
Prohra. Připadám si jak v dešti,
ale mám červené líce.

Protože neštěstí ve hře, štěstí v lásce...
Autor Jeronym., 05.01.2010
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí