Rudý Sníh

Rudý Sníh

Anotace: .. když venku v noci padal sníh

Ach venku tak krásně sněží
.. a všude kolem dokonalé ticho,
jde slyšet jak dopadají vločky,
lehce a pomalu padají z nebe,
k zemi, přímo ke mně,
I přes mé prchající vzpomínky ve mně,
stále víc zahalují stopy k tobě

Jako by se zastavil čas..
v bílé krajině ticha
s chvilkou kterou prožívám na max.
možná je sníh poslední krásný vzkaz,
co vidím z nebe padat..
možná jsi to Ty,
pro koho přestávám dýchat..

Na tváři slzy ještě neuschly,
už budou to dvě hodiny,
Co ležím v rudém sněhu..

… s podřezanými žílami
Autor Žulík, 06.01.2010
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: BlackAngel, Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí