Lásce mojí

Lásce mojí

Anotace: Pro toho, kdo je v mém srdci..

Po nočním nebi,
polibek posílám.
Kdybys tak věděl,
jak smutno je mi,
když bez tebe usínám.
Chybí mi Tvé náručí,
Tvůj něžný pohled do očí.
Už Tě chci vedle sebe mít
a těším se, až spolu budeme žít..
Na to až navlékneš mi prstýnek,
až bude z Tebe tatínek..
Autor Kallkaa, 06.01.2010
Přečteno 658x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí