Vrať se mi

Vrať se mi

Anotace: Chtěl bych jen jednu lásku mít a tou jsi ty. Tak prosím, vrať se mi.

Píšu ti básničku,
abych ulevil srdíčku.

Pokud jen malý úsměv
na tvé tvářičce vykouzlí,
svůj úkol dobře splní.
Přidá-li trochu radosti,
bude básní moudrosti.

Štěstí se ke mně přiklonilo,
cestu k tobě ukázalo,
na tvou tvářičku posvítilo,
a mé srdíčko roztančilo.

Štěstí pomalu ztrácí se mi,
když krůčky tvé mizí v dáli,
kam jenom odcházejí,
proč mě tu nechávají.

Každý den bez tvého slovíčka,
je jak den bez sluníčka.
Každým dnem jsi o krůček dál,
a já nevím, kudy kam.

Jak jen přimět krůčky tvé,
aby šli cestou mou.
Jak jen získat srdíčko tvé,
aby bylo, jenom mé.
Autor bliker, 06.01.2010
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip.

14.01.2010 22:04:00 | Bíša

Vítej na literu, moc hezká myšlenka.

09.01.2010 14:36:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí