Chtěl jsi mě

Chtěl jsi mě

Anotace: jen takova mala usmevna vzpominka...na Jirku a moje sladky bonboniery :-)

Chtěl jsi mě něžnou,
ale já nejsem,
jen se tak dělám
náhodou...

V žilách mi proudí
krev co je žhavá
ohnivá láva
pod vodou.


Chtěl jsi mě milou
a usměvavou,
hravou, naivní,
nevinnou..

Ale já nejsem,
chceš krotit draka,
musíš mě prodat
za jinou.


Chtěl jsi mít vílu,
křehkou, nesmělou,
bílou mlčící
krajinu.

Ale já nejsem,
jsem jako živel,
bez svojí vášně
nežiju.


Jsem dračí princezna,
ohnivá voda,
směju se, řádím,
miluju.

Jsem prostě hlučná,
a neskutečná,
věčnou lásku Ti
slibuju.


Já jsem Vesper,
ne nikdo jiný
to je má pravá
podstata

Dotkni se mě
a neboj se viny,
napij se ze mě
života.
Autor Vesper, 06.01.2010
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Larey, casla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí