PROČ DÍVÁŠ SE TAK NA MĚ

PROČ DÍVÁŠ SE TAK NA MĚ

Anotace: Tak tohle je refrén z jedné mojí písničky,která je o velké touze!!!

Proč díváš se tak na mě,
na mě tak strašně dlouze,
bojím se že podlehnu,
že podlehnu svý touze!

Proč díváš se tak na mě,
na mě tak svý pohledem,
snad oba by jsme něco chtěli,
co ani říct nesvedem!
Autor Bizkittka, 07.01.2010
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí