:-)

:-)

Anotace: Prvotina, psaná srdcem.... pro jednu milou holčinu z Karlových Varů...:-)

Vlastně ani nevím, jak začít,
ani nevím, zda to bude stačit,
poskládaných pár písmenek k sobě,
snad radost udělají Tobě...

Láska není jenom s touhou si hrát.
Láska není jenom užívat si a brát.
Co to tedy vlastně láska je??
Pocit, který člověka zahřeje??

Láska je nádherný cit a velký dar
a já díky Tobě znovu to prožívám.
Chci si s Tebou povídat, dívat se Ti do očí,
chci se k Tobě tulit a držet Tě v náručí.

Chci být pořád s Tebou, bok po boku,
pořád s Tebou bez jakýkoliv nároků.
Proplést sobě prsty, jako se střídá den a noc,
pořád s Tebou - Miluji Tě, strašně moc...
Autor Jéňa3, 08.01.2010
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Pevya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krásné, srdcem psané, vyznání. Vítej na Literu.

08.01.2010 09:39:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí