Operace

Operace

Anotace: Bolestná 11.

Sbírka: Bolestné

O, to byla operace,
tolik krve, tolik křiku,
pak Doktor si myje ruce,
jeden z mnoha zákazníků.

A co se tu vlastně dělo?
Vyrvávali srdce z těla.
A komu se to dělat chtělo?
Pan Doktor to vždy rád dělá.

Bez narkózy, bez injekcí,
stačil mu jen skalpel prostý.
Jedna z mnoha operací,
výsledkem může vždy být jistý.

Kolik mrtvých? Jenom jedna?
No to se svět nezboří.
Ona stejně byla bědná,
nezvládala příkoří.

Tak máš srdce na podnose,
já stojím vedle svého těla.
Do tebe zamilovat se?
Musela jsem být blbá zcela.

/a už nikdy tak.../
Autor Dragoniana, 08.01.2010
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: Cagi, Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jřečetla jsem celou sbírku jedním dechem. A sorávně, už nikdy tak. Jo to fakt moc pěkné, upřimné a zřejmě pravdivé, ale tanči, zpívej a miluj:)

16.03.2011 09:33:00 | Cagi

Ode mě ST.

10.01.2010 10:38:00 | Miroslav Možný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí