Bublinkaa

Bublinkaa

Anotace: ..zvláštní láska to je..ale opravdu

Ta láska...láska a umeni jedno jest
nekdy mi laska...pripada jako trest
umet milovat, a milovat umeni
kdo konecne najde porozumeni?

Odstrčen od světa do jiných sfér
snažím se nežít jako amatér
bublinku ja mám rád snad
je čas sebe se ptát.

Co od ni čekat?
Co dělat?
snad se nezačne svlékat!
snad nezačne sténat!

Co vidí ve mě?
Co si myslí o mě?

Lásku? Radost? Rozpolcenost?
Asi proto moje otupělost
vidím ji a umírám touhou
říct pravdu pouhou
city vyjádřit, říct či namalovat
vypálit či emailovat?

Strach je cesta pryč
ale já chci zůstat.
Proto hledám klíč,
klíč k sobě..
klíč k ní..
snad k tobě
snad uvidí.
Autor Tvůj kamarád Kodein, 08.01.2010
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí