Láska je . . .

Láska je . . .

Anotace: Co je vlastně láska?

Láska je naděje,
životu vděčná,
láska je naděje,
ve světě věčná,
láska je obětí,
od krásné dámy,
láska je polibek,
od srdce daný,
láska je květina,
něžná a krásná,
láska jsi ty,
toť věc je jasná.
Autor Didlik, 09.01.2010
Přečteno 505x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí