Plesová..

Plesová..

Anotace: .. snová

Chcem ju
či pousmiať sa mám
keď vidím
hviezdu v róbe
večernej toalete dám
ísť na ples
v tejto dobe
zábav a plesov polnočných
stojí o moje garde
na všetkých párty spoločných
odteraz vždy a všade

neprekáža jej nahota
celého môjho tela
do svojej hmly ma zamotá
Éta Carinae stella
Homunculus som - tanečník
hviezdny pár s playmate tvorím
z mužov to šťastie nemá nik..
(.. kým oči neotvorím)
Autor Petbab, 10.01.2010
Přečteno 303x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, piťura, isisleo, toužím.jít.dál, Holis, labuť, hašlerka, Bíša, Kubino 2, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem se zasnila :)...

11.01.2010 14:19:00 | toužím.jít.dál

njn, plesová sezóna je v plném proudu!

10.01.2010 18:55:00 | Kubino 2

Eta Carinae je uprostřed mlhoviny Homunkulus, což máme kapku z ruky.

10.01.2010 18:46:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí